top of page
VISIO.png
MISSIO.png
ARVOT.png

Valoa tunneliin -tuotteet valmistuvat aidolla rakkaudella 100-prosenttisena suomalaisena käsityönä. Niitä luovat ihmiset, jotka tietävät jotakin seksuaalisuudesta, ihmissuhteista ja rakkaudesta. Seksuaalisuus on mielentilaa, tunnelmaa, kauneutta ja kehollisuutta. Seksuaalisuuden luonnollisuus ilmenee kykynä nähdä se arkisena osana elämäämme.

Luonnollinen seksuaalisuus on olemassa meissä jokaisessa ainutlaatuisena osana identiteettiä. Tällöin se ei sisällä objektinomaista erotisointia, jolla pyrittäisiin ensisijaisesti kiihottamaan toinen osapuoli. Valoa tunneliin kannustaa ihmisiä löytämään luovuutensa, nautinnon ja seksuaalisen energiansa itsestään sekä olemaan ylpeitä siitä. Keskustelun herättäminen ja siten tietoisuuden lisääntyminen seksuaalisuuden saralta avaavat maailmaa kohti tasa-arvoisempaa ja kunnioittavampaa kohtaamista moninaisten ihmisten välillä.

Sosiaalisesti kestävän kehityksen lisäksi meille on tärkeää tuoda ekologisesti kestäviä valintoja moniaistilliseen nautinnon kokemukseen. Nyt nautinto ja seksuaalisuus voivat olla osana arkeasi ja sisustustasi ekologisesti kestävällä tavalla tinkimättä kauneudesta tai ainutlaatuisuudesta. Rohkaisemme sinua sisustamaan persoonallesi sopivalla tavalla ja sallimaan itsellesi sekä yksilöllinen että yhteinen nautinto kokonaisvaltaisesti.

Valoa tunneliin - Ylpeästi nautinnollista elämää

Visio
Missio
Arvot
Visio

Euroopan persoonallisin sisustus- ja seksuaalihyvinvoinnin tuotteiden suomalainen valmistaja tasa-arvoisessa elinympäristössä, jossa seksuaalihyvinvointi nähdään luonnollisena osana elämää.

Missio

Tehtävänämme on vähentää seksuaalisuuteen liittyvää stigmaa ja tarjota visuaalisesti miellyttäviä, uusiutuvia ja yksilöllisiä ratkaisuja sisustukseen. Sisustus- ja seksuaalihyvinvoinnin tuotteiden yhdistämisellä tavoittelemme ajatonta muotoilua sekä seksuaalisen hyvinvoinnin arkipäiväistämistä. Tuotteiden uniikkius, muotokieli ja värimaailma muodostavat seksuaalissävytteisiä sisustuksellisia kokonaisuuksia, joita sinun ei tarvitse piilotella. Tavoitteenamme on tehdä toimialastamme ekologisempi vähentämällä muovin kulutusta ja valmistamalla mahdollisimman pitkäikäisiä vaihtoehtoja tehdasvalmisteisten tuotteiden sijaan.

Arvot

Valoisuus

Ilo ja leikillisyys ovat mukana kaikessa mitä teemme. Suhtaudumme yritystoimintaamme positiivisesti ja säilytämme valoisan elämänasenteen synkimmissäkin hetkissä. Yrityksemme tuo seksuaalisuuden rohkeasti esiin osana luonnollista ja arkista elämää.

Kunnioitus

Arvostamme asiakkaitamme ja kunnioitamme ihmisten moninaisuutta. Jokainen on ainutlaatuinen ja tasa-arvoinen, joten kohtelemme kaikkia kunnioituksella riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta tai muista henkilökohtaisista ominaisuuksista. Persoonallisuus saa näkyä ja kannustammekin sen yksilölliseen toteuttamiseen.

Luovuus

Jokainen saa nauttia elämässään kauniista esineistä ja asioista, jotka tuovat iloa ja mielihyvää omistajalleen. Valmistamme tuotteet suomalaisena käsityönä ja panostamme toiminnallisuuden lisäksi niiden esteettisyyteen ja harmonisten kokonaisuuksien luomiseen. Huomioimme kaikessa toiminnassamme asiakaslähtöisyyden ja rohkaisemme asiakkaita mukaan luovaan toimintaan sekä innovointiin kanssamme. Tavoitteenamme on tarjota positiivinen asiakaskokemus kaikissa tilanteissa.

Vastuullinen laatu

Tuotesuunnittelussa ja -valmistuksessa kiinnitämme erityistä huomiota tuotteiden käytettävyyteen ja toimivuuteen. Valmistamamme esineet palvelevat pitkään siinä käytössä, johon ne on suunniteltu. Saamamme asiakaspalautteen pohjalta kehitämme tuotteita ja palveluja jatkuvasti yhä paremmiksi. Tuotteiden avulla tavoittelemme asiakkaille täydellisen kokonaisvaltaisen nautinnon saavuttamista. Käytämme mahdollisimman ekologisia, pitkäikäisiä ja kierrätettäviä materiaaleja ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa uusista tuotteista, tarjouksista ja alennuksista noin neljästi vuodessa. Voit halutessasi perua uutiskirjeen koska tahansa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Kiitos tilauksesta!

bottom of page