top of page
Valmistusprosessi

Suunnittelu

Huolellinen suunnittelu on valmistuksen perusta. Painotamme suunnittelussa toimivuutta ja estetiikkaa. Jokainen tekemämme esine on kaunis ja täyttää tehtävän, johon se on tarkoitettu. Tuotteet on suunniteltu tuottamaan nautintoa, jonka vuoksi suhtaudumme tuoteturvallisuuteen vakavasti. Noudatamme alalle määriteltyjä vaatimuksia, kuten ISO 3533 sertifikaattia. 

Erilaisia savityökaluja mukissa
Tuotevalikomat
IValaisimen osia

Tuotevalikoima

Olemme keskittyneet valmistamaan keraamisia sisustuksen ja seksuaalihyvinvoinnin tuotteita. Seksuaalihyvinvoitituotteiden valikoimastamme löytyy erilaisia dildoja ja anustappeja. Sisustustuotteemme sisältävät erilaisia valaisimia ja muita keraamisia sisustustuotteita.

Vaikka sisustus- ja seksuaalihyvinvoinnin tuotteet ovat erillisissä kategorioissa, voit kuitenkin tilata kaikkia tuotteitamme samalla tilauksella.

Nopein reitti verkkokauppaamme löytyy etusivun kautta.

Valmistus

Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin työtilassamme Vantaan Martinlaaksossa. Keramiikan valmistus on monivaiheinen prosessi, johon kuuluu muotoilun lisäksi kaksi polttoa, sekä lasituksen.

Tarkistamme jokaisen työvaiheen jälkeen tuotteet mahdollisten laatuvirheiden havaitsemiseksi. Käytämme valmistuksessa ainoastaan elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä materiaaleja ja lasitteita voidaksemme varmistua tuoteturvallisuudesta.

Saven dreijausta
bottom of page