top of page
Valmistusprosessi

Suunnittelu

Huolellinen suunnittelu on valmistuksen perusta. Painotamme suunnittelussa toimivuutta ja estetiikkaa. Jokainen tekemämme esine on kaunis ja täyttää tehtävän, johon se on tarkoitettu. Tuotteet on suunniteltu tuottamaan nautintoa, jonka vuoksi suhtaudumme tuoteturvallisuuteen vakavasti. Noudatamme alalle määriteltyjä vaatimuksia, kuten ISO 3533 sertifikaattia. 

Erilaisia savityökaluja
Tuotevalikomat
Valaisimen osia

Tuotevalikoima

Olemme keskittyneet valmistamaan keraamisia sisustuksen ja seksuaalihyvinvoinnin tuotteita. Valikoimasta löytyy erilaisia dildoja ja anustappeja, valaisimia ja muita sisustustuotteita seksuaalisella twistillä. Vaikka sisustus- ja seksuaalihyvinvoinnin tuotteet ovat erillisissä kategorioissa, voit tilata kaikkia tuotteita samalla tilauksella.

Valmistus

Kaikki yrityksemme tuotteet valmistetaan käsin työtilassamme Vantaan Martinlaaksossa. Keramiikan valmistus on monivaiheinen prosessi, johon kuuluu muotoilun lisäksi kaksi polttoa. Raaka- ja lasituspoltot.

Tarkistamme jokaisen työvaiheen jälkeen tuotteet mahdollisten laatuvirheiden havaitsemiseksi. Käytämme valmistuksessa ainoastaan elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä materiaaleja ja lasitteita voidaksemme varmistua tuoteturvallisuudesta.

Saven dreijausta
bottom of page