top of page
Savea ja vaijerileikkuri

Mikä on Valoa tunneliin? 

Valoa tunneliin on keramiikkastudio, joka toimii Vantaan Martinlaaksossa. Valmistamme uniikkeja design-seksivälineitä ja kauniita aistillisuutta korostavia sisustustuotteita. Järjestämme myös keramiikkakursseja keramiikan valmistuksesta kiinnostuneille.

 

Asiakaslähtöisyys ja yksilöllisten ratkaisujen tarjoaminen on meille hyvin tärkeää. Otathan yhteyttä selvittääksemme yhdessä, miten voisimme parhaiten toteuttaa toiveesi.

Miten tarina sai alkunsa? 

Aluksi Pasilla oli unelma tehdä käsityönä puisia dildoja. Hän huomasi kuitenkin pian, että olikin jo olemassa suomalainen valmistaja, joka niitä tuotti erittäin kauniilla visuaalisella ilmeellä sekä laadukkaasti markkinoiden niitä premium-tasoisina design-tuotteina. Pasi kuuli myös erään hänelle läheisen henkilön suusta negatiivisen kommentin “Täytyykö kaiken liittyä seksiin?”, jonka sanoma jätti Pasin pohtimaan tätä näkökulmaa pidempään käpertyen omien ajatustensa kanssa aivan yksin.

 

Pasin kuvioihin astui Merja mukaan ja tutustumisen sekä keskustelujen jälkeen rakkaus roihahti heidän välilleen. Pari jakoi yhteisen näkemyksen arvoista ja ylipäätään maailman menosta, joten yhteinen oleminen oli mutkatonta ja ihanaa. Pasi päätti lopulta perustaa tämän naisystävänsä, Merjan, kanssa Valoa tunneliin-keramiikkayrityksen, josta tuli heidän yhteinen intohimoinen projekti. Ajanjakso oli otollinen suunnanmuutoksille molempien työelämässä, joten oli aika kokeilla jotain uutta ja mullistavaa, luovaa sekä uhkarohkean hauskaa. Silloisina koronakaranteeniviikkoina joulun ja uuden vuoden tienoilla 2021 syntyikin potentiaalinen ja jatkojalostettava idea, joka tuottaisi elämäniloa ja valoa niin yrittäjille kuin asiakkaillekin.


Seksuaalisuus toimii yrityksen punaisena lankana tuoden sen sellaisessa valossa esiin, ettei sitä tarvitse piilotella eikä hävetä. Se on jotain luonnollista ihmiselämälle ja läsnä monella tapaa arjenkin tasolla. Pasin vastaus kysymykseen “täytyykö kaiken liittyä seksiin” kuuluikin tässä vaiheessa näin: “Ei täydy, mutta voi liittyä, jos niin itse haluaa”. Yrityksen kautta Pasi ja Merja saivat mahdollisuuden valaista jokaisen polkua kohti avarakatseisempaa suhtautumista seksuaalihyvinvointiin. Valoa tunneliin-yritys kohtasi sen alkutaipaleella myös useita haasteita ja vastoinkäymisiä, mutta vahvalla tiimityöskentelyllä ja hyvällä yhteishengellä näistäkin päästiin lopulta ylitse. Tulevaisuus on nyt avoinna ja aika näyttää, millaisia käänteitä se luo yrityksen jatkotarinaan.

IMG_9934-2.jpg
Anustapin dreijausta

Perustajapariskunta

Pasin löytää useimmiten kädet savessa tai kamera kädessä. Hänellä on pitkä kokemus erilaisista käsityömuodoista tatuoimisesta tappien tekoon. 

Merja on yrityksen koossa pitävä voima. Hän on visioinnin ja organisoinnin mestari, joka tarttuu innolla uusiin haasteisiin.

bottom of page