top of page
  • Writer's picturePasi

Vinkkejä tappien käyttöön

Päivitetty: 23. lokak. 2022


 

Tiesitkö, että peräaukko on hyvin erogeeninen alue, josta on paljon hermoyhteyksiä sukuelinten alueelle. Seksin saralla kannattaa siis antaa peppuleikeille mahdollisuus, ellet ole jo niin tehnytkin. Peppuleikeissä on hyvä muistaa, että varsinainen penetraatio ei ole läheskään aina tarpeen nautinnon ja mielihyvän aikaansaamiseksi. Jo pelkkä anuksen hellä hyväily eri tavoin voi antaa voimakkaita tuntemuksia niin vastaanottavalle kuin antavalle osapuolelle.


Muutama asia on muistettava, kun penetroidutaan peppuun. Ensinnäkin anaalin alueella ei ole liukastetta luonnostaan, joten sitä on ehdottomasti lisättävä tuubista eikä tässä kohdassa kannata suotta säästellä luikasteen määrässä. Lisäksi puuhaan on varattava reilusti aikaa, malttia ja hyvää kommunikaatiota, sillä rentoutuminen ja kiihottuminen on ensiarvoisen tärkeää. Hyvä tapa rentouttaa sulkijalihaksia on lämmittely. Aloittamalla rauhallisesti yhdellä sormella tai pienellä anustapilla ja reilulla määrällä liukkaria, saadaan lihakset rentoutumaan helpommin.


Toinen anaaliseksiin liittyvä huolenaihe on ulosteet ja pierut. Niissä ei luonnollisina asioina ole mitään hävettävää, sillä eritteet ja äänet kuuluvat muutenkin seksiin, vaikkakin tunnelmaa ne saattavat latistaa. Näistä peloista on hyvä keskustella kumppanin kanssa jo etukäteen lieventääkseen hämmennyksen tunnetta itse toiminnan aikana. Yksi mahdollisuus on peräsuolen huuhtelu, jossa suoleen viedään rauhallisesti hieman (noin 3dl) lämmintä vettä, joka sitten päästetään ulos pöntön päällä ennen puuhiin ryhtymistä. Tämä ei kuitenkaan ole millään tavalla välttämätöntä. Hyvä perushygienia riittää yhtälailla.


Rauhallisesti tehtynä anaaliseksi ei satu. Jos kipua jossain vaiheessa esiintyy, on hyvä ottaa askel takaisinpäin ja rauhoittaa tahtia. Ehkäpä jopa jatkaa tutustumista aiheeseen toisella kertaa.


Anaaliin työnnettävien esineiden kanssa kannattaa olla tarkkana. Laadukkaista peppuleluista löytyy niin sanottu stopperi eli lelu on alaosastaan levenevä. Tämä estää lelun luiskahtamisen kokonaan sisään. Lisäksi lelun kokoon kannattaa kiinnittää huomiota. Ensimmäisillä kerroilla tutustumiseen kannattaa valita pienempää välineistöä. Kokemuksen karttuessa voi sitten halutessaan siirtyä suurempiin välineisiin.


Anaaliseksi voi olla molemmille osapuolille erittäin kiihottavaa ja nautinnollista, joten ainakin aihepiiriin kannattaa tutustua avoimin mielin. Verkkokaupastamme löydät valikoiman eri kokoisia ja -näköisiä tappeja. Jos olet epävarma valinnastasi tai asia mietityttää muuten, voit ottaa meihin yhteyttä. Autamme löytämään sinulle oikean vaihtoehdon.


Nautinnollisia hetkiä!

96 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page