top of page
  • Writer's picturePasi

Mitä mieltä käyttäjät ovat tuotteistamme?


 

Keraamiset seksilelut ovat toistaiseksi melko harvinaisia, vaikkei näin tarvitsisi olla. Meiltä tiedustellaan usein ovatko keraamiset lelut käytössä hyviä ja toimivia. Teetimme tuotekehitysvaiheessa testiryhmäläisille kyselyn, jonka tarkoitus oli selvittää mitä mieltä he olivat tuotteista ja mistä ominaisuuksista he erityisesti pitivät.


"Dildon materiaali, väri, muotoilu ja tuntuma ovat täydelliset. Dildo tuntuu jo käteen hyvältä, koska se on mukavan painava. Dildon sai lämmitettyä sopivaksi lämpimän veden alla - ja myös puhdistettua todella helposti. Kertakaikkiaan kaunis ja miellyttävä, ihana dildo!"


Testiryhmäläisten mielestä dildojemme parhaita puolia olivat ulkonäkö, lämpöominaisuudet ja paino. Merkittävä osa vastaajista kehui keramiikan mukautumista kehon lämpöön ja piti sitä miellyttävänä ominaisuutena.


"Pidin siitä että dildon pystyi viilentämään ja koin tuotteen hyvin helposti ”huollettavaksi” ja hygieeniseksi. Ja tuote kestää vähän kovemmankin käytön."


"Tuote on hyvin miellyttävä ja kaunis, pidän sen sileydestä ja mukautumisesta kehon lämpöön."


"Hirmuisen nätti ja kiva kun alkuun viileä iholla. Testimielessä tiputin dildon lattialle, eikä tullut naarmuakaan."


Silikonisen, muovisen tai lasisen sauvan tavanomaiseen painoon verrattuna keraaminen dildo on painavampi. Painoa ei kuitenkaan pidetty huonona, vaan ennemminkin hyvänä asiana.


"Dildon tuntuma on hyvin samanlainen kuin lasisen dildon. Pidän siitä, että painoa on kunnolla ja se tuntuu kivalta sisään laitettua"


"Lasinen dildo vastasi eniten kertaamista, keraaminen oli vain vähän painavampi."


Käyttäjien vastausten perusteella teimme jonkin verran muutoksia dildojemme muotoiluun ja päätimme lopulliset mallit, jotka löytyvät tämänhetkisestä valikoimastamme.


"Käyrä pää on täysi kymppi! Materiaalina hyvä ja ulkonäöltään upea, tekisi mieli laittaa hyllylle tai pöydälle näkyville !"


Onko sinulla kokemusta keraamisista seksileluista? Kuulemme niistä mielellämme!Ylpeästi nautinnollisen elämän puolesta,

Valoa tunneliin Oy168 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page