top of page

Pinja Eskola

Seksuaaliterapeutti ja aktivisti

Nimeni on Pinja Eskola ja olen koulutettu seksuaalineuvoja, vammainen aktivisti, mediatutkimuksen opiskelija sekä vapaa kirjoittaja. Kynäniekan salaiset mietteet -blogissani ja IG-tililläni @kynaniekka käsittelen vammaisuutta, mielenterveyttä ja seksuaalisuutta ihmisläheisellä ja helposti ymmärrettävällä mutta rohkeasti kantaa ottavalla tavalla. Minulle on tärkeää nostaa esiin yhteiskunnallisia epäkohtia ja olla omalta osaltani rakentamassa tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa. Teksteissäni yhdistän taidokkaasti omaa elämääni ja havaintojani yhteiskunnasta. Seksuaalisuutta käsiteltäessä kirjoituksistani loistaa raudanluja ammattitaito.

 

Minua kiinnostaa puhua erityisesti sellaisista asioista, joista yleisessä laajemmassa keskustella vielä lähtökohtaisesti vaietaan.

Keraamisia dildoja ja patsaita hyllyllä.
Tissin muotoinen palasaippua ja ananasvalaisin kylpyhuoneen altaan reunalla.

Seksuaalineuvojana otan vastaan kaikenlaisia asiakkaita. Erityisosaamiseni löytyy kuitenkin vammaisuuden sekä BDSM:n parista. Seksuaalineuvonnan lopputyönäni tein tutkielman, joka paisui blogipostaussarjaksi nimeltä “Mitä BDSM on ja mitä se voi tarjota vammaiselle?”. Sarja avaa BDSM:n merkitystä vammaisille henkilöille sekä kuvaa millaisia erityispiirteitä vammaisten kulttuuriin liittyvään tiedonhakuun liittyy. Koska postaussarja raottaa BDSM-kulttuurin verhoa yleiselläkin tasolla, antaa se paljon myös vammattomalle lukijalle.

 

Ottaessani asiakkaita vastaan seksuaalineuvojana minulle on tärkeää kohdata ihminen ihmisenä. Pyrin kohtaamaan asiakkaani ennakkoluulottomasti ja tarjoamaan työkaluja hänen mieltään mahdollisesti askarruttavien kysymysten ratkaisemiseksi. Pyrin auttamaan jokaista asiakastani löytämään seksuaalisuudesta voimavaroja ja/tai saamaan rauhan omien kipukohtien kanssa.

Vastaanotolleni voi tulla niin yksin kuin yhdessä kumppaninkin kanssa. Vastaanotto tapahtuu etänä.

Instagram: @kynaniekka

Blogi: kynaniekansalaisetmietteet.com

s-posti: pinja.eskola@gmail.com

Vaalea keraaminen dildo tummien patsaiden seassa hyllyllä
bottom of page