top of page

Juno 

Seksuaalineuvoja ja seksityöntekijä

Mitä kertoisin itsestäni?

 

Olen Juno, 24-vuotias loputtoman utelias kaikesta kiinnostuja. Sertifioitu seksiguru, tulevaisuuden puutarhatonttu, pehmeä kuin pannukakku. Myös nykyinen Turkulainen.
 

Valmistuin aivan vastikään seksuaalineuvojaksi. Siitä saavutuksesta olen kovin hyvilläni, sillä se on yksi askel lähemmäs kohti tulevaisuuden haaveitani, jossa saan työskennellä seksuaalisuuden teemojen parissa sekä teorian että käytännön tasoilla. Leipätyöltäni olen siis täyden palvelun seksityöntekijä. Näitä töitä olen tehnyt kolmisen vuotta eri muodoissa. Seksuaalisuus on näytellyt suurta roolia elämässäni jo monen vuoden ajan ja sen merkityksellisyys on vain vahvistunut ajan myötä. Tuntuu, että olen löytänyt oman kutsumukseni seksuaalisuuden ääreltä, sen ilmiöt ja kysymykset ovat minulle loputtoman kiinnostavia ja puhuttelevia. Ei ihmekään, sillä ihmiset ja ihmisyys ovat aina kiinnostaneet minua ja seksuaalisuus on hyvin perustavanlaatuinen ja lähtemätön osa ihmisyyttä.

Juno.jpg
Juno2.jpg

Intoni seksuaalisuuteen, erotiikkaan ja taiteeseen näyttäytyy hyvin konkreettisena kodissani. Seiniltä ja hyllyjen tasoilta löytää lukuisia joko itseni tai toisten taiteilijoiden luomia eroottisen esteettisiä taidekappaleita, kuten tauluja, valokuvia, keramiikkaa tai kynttilöitä. Kirjahyllyssäni on kasvava kokoelma aiheeseen liittyvää kirjallisuutta. Sisustuskuvistani huomaa, että myös viherkasvit ovat itselleni tärkeä osa elinvoimaisen ja kodinomaisen tilan tuntua. Myös iholtani löytyy ikuistettuna sekä luontoaiheita että eroottista taidetta, muun muassa yhden minulle vaikuttavimman eroottisen taiteilijan Apollonia Saintclairin teos olkapäästä kyynärpäähän.

 

Oma matkani kohti seksuaalisuuden normalisointia on ollut pitkä ja kivinen enkä ole vielä lähelläkään perillä. Koen yhteiskunnassa vallitsevan seksuaalisuuden ja seksin stigman jatkuvasti ympärilläni ja toisinaan se tietenkin vaikuttaa minuun, mutta olen myös päättänyt, etten voi antaa sen määrittää elämääni ja sitä mitä haluan tehdä. Altistan itseäni jatkuvasti kestämään sitä ajatusta, että jotkut ihmiset eivät vain voi ymmärtää minua. Olen saanut lukuisia hyödyllisiä työkaluja sekä itseni että muiden ihmisten myötätuntoiseen kohtaamiseen ja ymmärtämiseen sekä tunnen jonkinlaisena velvollisuutena jakaa näitä työkaluja eteenpäin. Missiooni kuuluu seksuaalisuuden ilosanoman levittäminen anteeksipyytelemättömästi. Haluan myös jakaa seksuaalisuuteen liittyvää oikeaa ja käytännönläheistä tietoa, jota olisin itse toivonut saavani paljon aikaisemmin.

Sekä seksuaalineuvojan että seksityöntekijän nimikkeen alla olen saanut kohdata kaikenlaisia ihmisiä erilaisine tarpeineen ja toiveineen. Jokaisella on ainutlaatuinen tarinansa. Saan todistaa korvaamattomia hetkiä, jolloin ihminen kertoo juuri minulle jotain mitä ei ole koskaan kertonut kenellekään tai uskaltautuu kokeilemaan jotain mitä on aina halunnut tehdä. Koen sanoinkuvaamattoman arvokkaaksi kaikki ne hetket, joissa minun läsnäolollani ja hyväksynnälläni on parantava vaikutus toisen ihmisen elämään, jonka seksuaalisuus on ehkä ollut jo pitkään tukahdutettuna. Tuntuu, että sillä mitä teen, on oikeasti merkitystä.

 

Koska oma työhuone on vielä toistaiseksi haavetasolla, teen neuvontatyötäni tällä hetkellä etänä (video-)puhelun tai chatin välityksellä sekä kotikäynteinä. Neuvon yksilöiden lisäksi mielelläni myös pari- ja moniskuntia. Sitoudun luomaan turvallisen tilan pohtia mm. seksuaaliseen suuntautumiseen, sukupuoleen, ihmissuhteisiin, haluun, fantasioihin ja seksiin liittyviä kysymyksiä ja haasteita. Minulla on paljon omakohtaista kokemusta normien rikkomisesta, enkä myöskään hätkähdä vähästä. Olet siis tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Instagram: @junokuura

Email: junokuura.neuvonta@protonmail.com

IMG_1049.jpg
bottom of page