top of page

Juho Toukola

Nahkataiteilija

Terve ystäväiseni. Kiva, että pysähdyit lukemaan esittelytekstiäni. Minä olen Juho. On monta asiaa, jota voisin tässä mainita olevani. Olen 28-vuotias, minulla on ADHD, olen tehnyt koko ikäni myyntiin liittyviä töitä, opiskellut miltein valmiiksi insinööriksi ja haaveilen, että sivutoiminen yrittämiseni muuttuu täysipäiväiseksi lähikuukausien tai -vuosien aikana.

Keraaminen dildo, shakkilauta, shakkinappulat ja rusetti
Keraaminen dildo ja kynttilälyhty pöydälä orkidean vieressä

Minulle seksuaalisuus ja elämänilo tarkoittavat nykyisellään miltei samaa asiaa. Siitä on kasvanut kaunis asia, joka suo iloa, voimaa ja nautintoa tähän maailmaani. Kiitos tästä tulkinnasta löytyi varmaankin tunneälykkäiden ihmisten ja BDSM-maailman kätköistä. Vaikka elämästä ja seksuaalisuudesta on sittemmin tullut ihana seikkailu, muistan elävästi kuinka kipeä ja arka paikka se joskus oli. Erilaisuus pelotti ja tavat käsitellä hankalia tunteita ja ajatuksia olivat vähintäänkin puutteelliset.

 

Ehkä tämä kasvu avasi tien luovuudelle, joka johti helmikuiseen yöhön, jolloin piirsin suunnitelman ensimmäisestä harnessista. Koska en tuntenut ketään nahkatyöläistä, päädyin hyppäämään Youtuben syövereihin ja rakastuin kaikkiin niihin ääniin ja tekstuureihin. Ja näin syntyi J.L.Sinister. En tiedä kuinka monta kertaa olen sohaissut neulan kynteni alle, kuinka monesti tuhonnut työni pilaamalla sen veritahroilla tai saanut rakon ompelusta. Kuulostanee melko masokistiselta toiminnalta.

Minua ajaa eteenpäin ne liikutuksen hetket, ilon kyyneleet ja se ihana hetki, kun toinen saa vihdoin verhoutua omaan tuotteeseensa. Oletko koskaan nähnyt, kun henkilön sisällä asuva voima ja anima nousee pintaan, kun joku päättää ylväästi olla oma itsensä ja ilmentää sitä juuri niin kuin haluaa? Niinpä.

Löydät minut ja työni Instagramista: @mr.ravenofficial

Lue myös Juhon kirjoitus varjoista ja valaistumisesta täältä

Keraaminen dildo taulujen kanssa osana sisustusta
bottom of page