top of page

Isaac & Aaro

Penispositiivisuutta kynttilöiden ja saippuoiden voimalla

Me olemme Isaac Jyväsjärvi & Aaro Angerpuro ja paitsi pariskunta, myös Giggelin perustajia. Lisäksi toki opiskelemme molemmat kauppatieteitä, urheilemme sekä olemme aktiivisia yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa eri organisaatioiden, kuten Allianssin kautta.

 

Töiksemme Giggelillä pyrimme rikkomaan tabuja ja tuomaan kehopositiivisempaa keskustelukulttuuria osaksi yhteiskuntaa valmistamalla peniksen muotoisia sisustusesineitä. Tällä hetkellä valikoimaamme kuuluu erityisesti kynttilät ja saippuat, mutta myymme myös muun muassa kehopositiivista taidetta omien julisteiden muodossa.

Keraaminen dildo ja peniskynttilöitä
keraaminen dildo, peilipallo, amppeli

Idea Giggeliin syntyi havaitessamme, kuinka valtava määrä ympärillämme olevista ihmisistä kokee vaikeaksi puhua omista kehoistaan sekä niihin liittyvistä epävarmuuksista. Erityisesti yhteiskunnassamme koetaan hankalaksi puhua peniksiin liittyvistä huolista ja tämän myös itse kokeneena halusimme juurikin avartaa tähän liittyvää keskustelua. Lisäksi haluamme toiminnallamme rikkoa sukuelimiin liittyvää stigmatisaatiota tuomalla pastellinsävyisiä helposti lähestyttäviä peniksiä elintiloihin sisustusesineiksi kynttilöinä ja saippuoina.

 

On jo aika, että kehoomme ja seksuaalisuuteen liittyvistä huolista voidaan puhua avoimesti pitämättä siihen liittyvää ahdistusta itämässä päämme sisällä. Ei ole oikein, että miljoonat miehet ovat jatkuvasti huolissaan esimerkiksi pelkästään sukuelimensä koosta ja muodosta puhumatta siitä muille, sillä puhuessamme muille epävarmuuksistamme tajuaa myös helpommin, ettemme ole yksin huoliemme kanssa, vaan useimmat huolistamme ovat muille hyvin samastuttavia.

Uusimmat tuotteemme pyrkivät myös laajentamaan diversiteettiä yhteiskunnassa esillä olevista falloksista tuomalla malleihin diversiteettiä oikeiden lahjoittajien mallien avulla. Olisi upeaa, jos meidän kaltainen liikkeemme pystyisi tätä kautta muun muassa näyttämään moniulotteisempaa kuvaa erilaisista peniksistä ja myös vähentämään tätä kautta muiden kokemaa ahdistusta. On myös ihanaa nähdä Valoa Tunneliin tekemässä tätä samaa laajentamalla käsitystä seksileluista ja muuttamalla seksileluista saatavaa kuvaa kauniimmaksi ja entistä kehopositiivisemmaksi. Muutetaan tätä maailmaa yhdessä, olkoon se sitten vaikka yksi Giggeli kerrallaan!

 

I&A

Giggelin somet: IG @giggelicom, TikTok @giggeli.com,

nettisivut: www.giggeli.com

Keraaminen dildo osana sisustusta
bottom of page