top of page

Heidi Laukka

Eroottinen taiteilija

Hei, olen Heidi Laukka, taiteilija Kouvolasta. Opiskelen tällä hetkellä maisteritason Kuvataiteilija-tutkintoa Turun Taideakatemiassa. Toimin myös Art Directorina taidekeskuksessa, jossa vastaan yrityksen graafisesta ilmeestä.

 

Seksuaalisuus ja sen tärkeys ajoi minut opiskelemaan lisää taidetta. Haluan luoda vielä syvällisempiä maalauksia.

 

Rakastan maalata suurilla siveltimillä. Silloin saan käyttää vartaloni liikettä siveltimen jatkeena. Teos on mielestäni valmis, kun koen sillä olevan vaikutusta ajatteluuni ja tunteisiini henkilökohtaisella tavalla. Teoksen ei tarvitse miellyttää, mutta puhutella täytyy.

Keraaminen dildo osana sisustusta
keraaminen dildo ja kolme taulua

Ilmaisukielellisesti minut voisi kategorisoida väriekspressionistiksi. Kun maalaan, annan tunteen ohjata ilman mielen kahlintaa. Monesti tunne muuttuu matkalla alkuperäisestä ajatuksestani, seuraan sitä ja annan sen tulla kankaalle sellaisena, kuin tulee. Tarkastelen ihmisen tarvetta tulla nähdyksi ja hyväksytyksi.

 

Tutkin tunteita ja niiden näyttämisen uskallusta teoksieni kautta. Minua erityisesti kiinnostaa sensuaalisuus, seksuaaliset tunteet ja niiden erilaiset muotokielet. Ylipäätään ihmisen seksuaalisuuden monimuotoisuus. Tutkin omaa taiteellista työskentelyäni, haluan tulevaisuudessa nostaa vielä suuremmin esiin maalausteni kautta puhuttelevia aiheita. Opinnäytetyönäni kuvitan kuvakortteja seksuaalisuudesta puhumisen avuksi. Aiheita varten olen haastatellut seksuaaliterapeutteja ja -neuvojia. Odotan innolla mitä kaikkea tuleva projektini tuo mukanaan sekä miten se muovaa omaa subjektiivista näkökulmaani aiheeseen. Maalattu kuva on ihanan monitulkinnainen ja antaa ajatuksille tilaa.

Haluan olla osaltani poistamassa stigmaa, mitä edelleen aiheeseen liittyy. Seksuaalisuus on upea voima ja palo, annetaan sen loistaa! Roihutaan, nähdään toisemme!

 

Näe minut! Sytyn, roihuan, rakastan! - Heidi Laukka

 

www.heidilaukka.fi

ig ja fb @heidilaukkaart

 

Vaatemallistoni: heidilaukka.myspreadshop.fi

Keraaminen dildo ikkunalaudalla viherkasvien kanssa
bottom of page