top of page

Hanni Mecklin

Eroottinen runoilija

Poreilevan kujeileva eroottisesta sanataiteilusta innostunut runoilija täällä hei. Nimeni on Hanni ja päivisin teen työtä tietoturvallisuuden puolella konsulttina. Öisin muutun eroottiseksi runoilijaksi, jonka kynästä irtoaa sanoja halusta ja kaipuusta.

 

Erotiikka ja seksuaalisuus oli hyvin pitkään elämässäni tabuja enkä kokenut niiden olevan itselleni millään tavalla tärkeitä aiheita. Olen aina ollut romantikko (ja kirjoittanut runoja siitä lähtien, kun kirjoittamaan opin), mutta ajatukseni rakkaudesta ja sielunkumppaneista ylettyi ainoastaan henkisen yhteyden tasolle. En tiedä tarvitseeko elämänvaiheita nimetä millään tavalla, mutta ehkä tietyntyyppisen kolmenkympin kriisin seurauksena sinkkuunnuin ensimmäistä kertaa aikuisiälläni. Tuolloin avasin itsestäni osan, jota olin hyvin pitkään vältellyt. Olin lapsuudestani lähtien tietyllä tapaa hävennyt naiseuttani ja koittanut eri tavoin piilotella asioita, jotka erottivat minut pojista – niin pukeutumisella, asenteella kuin tunteiden näyttämiselläkin. Herkkänä ihmisenä varsinkin tunteiden piilottaminen ja pahimmillaan niiden häpeäminen sulki minut hyvin pieneen laatikkoon, jonka lukon avaimia pitelin käsissäni itse.

Keraaminen dildo ikkunalaudalla, polaroid kamera kirjoja
Keraaminen dildo ja Iittala tuikkukipot hyllyllä

Kun sitten kolmenkympin kynnyksellä opettelin itseeni tutustumista uudelleen, huomasin kuinka ahtaasti olin itseeni asennoitunut ja kuinka noita ajatuksia olisi hyvä tuulettaa. Runoihini alkoi eksyä ajatuksia kosketuksesta, sen kaipuusta ja ennen kaikkea mielihyvästä, jollaisesta en ollut aiemmin haaveillut. Viimeisten vuosien aikana olen pyrkinyt katsomaan itseäni lempeästi ja tutkistellen ilman häpeää tai pelkoa siitä, miten muut ihmiset minuun suhtautuvat. Seksuaalisuus on luonnollinen ja iso osa jokaisen identiteettiä. Itselleni tuon omaan seksuaalisuuteeni tutustuminen auttoi minua näkemään minut ainutlaatuisena kokonaisuutena, josta olen ylpeä.

 

Sisustuksessa seksuaalisuuteni ei ole niinkään aiemmin näkynyt. Tosin olohuoneen seinääni korostaa kaunis, sensuelli valokuva, jonka on ottanut Sam Jamsen. Kotini ilmapiiriin tämä luonnonläheisen sävyinen dildo sopi loistavasti. Tällä hetkellä se koristaa kotini kirjahyllyä rakkaimpien runokirjojeni vieressä.

Runojani pääsee lukemaan Instagramista tililtä @hmecklin ja Facebookista sivulta Hannamari Mecklin. Kirjoitustyylistäni näyte vielä tähän alle, nautinnollisia hetkiä. <3

 

”Haluaisin sut nyt 

Sänkyyni, viereeni

Kiertäisin kehosi kokonaan

Kielelläni

Ja merkitsisin paikat

Jyrkänteet ja alangot

Lakeuden ja tasangot 

 

Antaisin käsieni vaeltaa 

Jotta oppisin 

Sinun kehosi kartan

Ne paikat jotka 

Saavat sinut syttymään

Kunnes kiihdyt niin 

Ettet anna mun enää

 

Lopettaa”

IInstagram: @hmecklin

Keraaminen dildo, runokirjoja ja kaarivalaisin hyllyllä
bottom of page