top of page

Turvallisemman tilan periaatteet

 

1. Kunnioitus ja yhdenvertaisuus: Sitoudumme luomaan ympäristön, jossa jokainen kohdataan kunnioituksella ja arvostuksella. Emme hyväksy syrjintää, rasismia, seksismiä, homofobiaa, transfobiaa tai minkäänlaista syrjintää sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, etnisen taustan, uskonnon, vammaisuuden tai muiden henkilökohtaisten ominaisuuksien perusteella.

​2. Avoimuus ja kuunteleminen: Kannustamme avoimeen ja rehelliseen vuorovaikutukseen. Kuuntelemme toisiamme aktiivisesti ja arvostamme erilaisia näkökulmia. Luomme tilan, jossa jokainen voi ilmaista itseään vapaasti ja tuntea olonsa turvalliseksi jakaen omia ajatuksiaan, tunteitaan sekä kokemuksiaan. Haluamme asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden voivan ilmaista mielipiteensä ja huolensa vapaasti.

3. Yksityisyyden kunnioittaminen: Kunnioitamme yksityisyyttä ja toimimme luottamuksellisesti. Henkilötietoja ja muita yksityisasioita käsitellään luottamuksellisesti ja turvallisesti. Emme jaa henkilötietoja ulkopuolisille ilman asianomaisten lupaa.

4. Turvallisuus ja fyysinen koskemattomuus: Sitoudumme takaamaan turvallisuuden ja fyysisen koskemattomuuden niin asiakkaille, yhteistyökumppaneille kuin työntekijöille. Emme hyväksy väkivaltaa, ahdistelua, uhkailua tai minkäänlaista fyysistä tai seksuaalista väärinkäyttöä.

5. Koulutus ja tietoisuus: Lisäämme jatkuvasti ymmärrystä monimuotoisuudesta sekä ylläpidämme tietoa ja taitoja, jotka auttavat luomaan turvallisemman tilan kaikille.

 

Nämä periaatteet ovat sitoumuksemme luoda ja ylläpitää kaikille turvallista ja kunnioittavaa työ- ja asiointiympäristöä. Kehitämme käytäntöjämme, jotta voimme taata kaikille turvallisen tilan, jossa voi olla aidosti oma itsensä.

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa uusista tuotteista, tarjouksista ja alennuksista noin neljästi vuodessa. Voit halutessasi perua uutiskirjeen koska tahansa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Kiitos tilauksesta!

bottom of page