top of page

Anustapit

Tavoitteemme on luoda niin kauniita anustappeja, että niitä voi käyttää osana sisustusta. Esillä ollessaan anustappi muistuttaa seksuaalisuuden olevan luonnollinen osa jokapäiväistä elämäämme ja kutsuu omistajansa toteuttamaan seksuaalisuuttaan.

Keramiikka on monilta ominaisuuksiltaan erinomainen materiaali anustappeihin. Yksi pidetyimmistä ominaisuuksista on lämmön sitomiskyky, joka on keramiikalla omaa luokkaansa. Lelun voi huoletta laittaa lämpimään veteen, jolloin keramiikka sitoo itseensä lämpöä vedestä ja luovuttaa sitä pitkään. Tappien pinta on lasimaisen sileä ja soveltuu tämän vuoksi (liukasteen kanssa) erittäin hyvin pidempiinkin leikkeihin. Lisäksi lasitettu pinta on hygieeninen, kestävä ja yhteensopiva kaikkien liukuvoiteiden ja puhdistusaineiden kanssa.

Keraamiset seksilelut saavat värinsä ja kuviointinsa elintarvikehyväksytyistä lasitteista. Prosessi tuottaa sattumanvaraisia pintakuviointeja, joiden ansiosta jokainen lelu on uniikki. Verkkosivuillamme olevat kuvat havainnollistavat saatavia värejä ja pintakuvioita, jotka vaihtelevat tuotekohtaisesti.

bottom of page